Marc Coma ha sumat el sisè títol mundial de raids. (Foto: Reuters)
Marc Coma ha sumat el sisè títol mundial de raids. (Foto: Reuters)
Raids

Marc Coma es proclama campió del món de raids per sisena vegada afavorit per la retirada de Gonçalves al Ral·li del Marroc

Marc Coma s'ha proclamat campió del món de raids després que el seu màxim rival en la lluita pel títol mundial, el portuguès Paulo Gonçalves, s'ha hagut de retirar del Ral·li del Marroc, última prova puntuable de l'especialitat, per una caiguda. És la sisena vegada que el pilot d'Avià guanya aquest campionat i es consolida com el gran favorit per revalidar la victòria en la pròxima edició del Ral·li Dakar.

Actualitzat

Marc Coma s'ha proclamat campió del món de raids després que el seu màxim rival en la lluita pel títol mundial, el portuguès Paulo Gonçalves, no hagi pogut acabar la cinquena etapa del Ral·li del Marroc, última prova puntuable de l'especialitat, i s'ha hagut de retirar de la prova per una caiguda. És la sisena vegada que el pilot d'Avià guanya aquest campionat del món i es consolida com el gran favorit per revalidar la seva victòria en la pròxima edició del Ral·li Dakar.

El pilot de KTM i el portuguès han mantingut tota la temporada un frec a frec pel títol. Coma es presentava a l'última prova del Mundial amb 10 punts d'avantatge, però amb la caiguda del portuguès, el campionat ha quedat decidit.

Amb la retirada de Gonçalves, Coma conserva el lideratge de la classificació general al Ral·li del Marroc en la categoria de motos amb gairebé 10 minuts d'avantatge respecte al britànic Sam Sunderland, mentre que el pilot de Torreblanca Joan Barreda s'ha emportat la victòria d'etapa. Pel que fa als altres pilots catalans, Jordi Viladoms es manté setè, Joan Pedrero és vuitè i Laia Sanz, onzena, ha valorat la seva progressió fins ara com a preparació pel Dakar.

Anar al contingut