El twitter d'Ernest Maragall
El twitter d'Ernest Maragall
Barcelona

Maragall replica Montilla i li diu: "Vaig encarregant 7 milions de lupes per als catalans"

La resposta de l'exconseller d'Educació, Ernest Maragall, a les paraules de l'expresident de la Generalitat José Montilla, que ha negat la invisibilitat dels diputats del PSC a Madrid com havia denunciat l'exconseller i li ha dit que "es posi ulleres" no s'ha fet esperar. A través dels seu Twitter, Maragall ha dit que ha entès el missatge de Montilla i ha afegit: "Ja vaig encarregant 7 milions de lupes per a tots els catalans. Potser així ho veurem millor".

Actualitzat
"D'acord, missatge rebut. Ja vaig encarregant 7 milions de lupes per a tots els catalans. Potser així ho veurem millor", ha manifestat a través del seu Twitter Ernest Maragall. D'aquesta manera, responia al president Montilla, que poc abans ha negat la invisibilitat dels diputats del PSC a Madrid i ha contradit l'exconseller que va demanar en un article que el PSC fos visible al Congrés i que impedeixi que el pacte entre el PSOE i el PP lesioni l'autogovern de Catalunya.

Abans, en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio" Ernest Maragall s'ha queixat que socialistes i populars hagin trencat el consens constitucional en pactar una reforma, que qualifica d'"inevitable", al marge de la resta de partits polítics. Maragall, a més, tornava a reivindicar la independència del PSC a Madrid.

Després de dir a Maragall·que es posi ulleres", l'expresident Montilla ha defensat amb contundència la feina dels diputats socialistes catalans. L'expresident fins i tot ha dit que els socialistes catalans han arrossegat el PSOE a les seves posicions en moltes qüestions i no li sembla malament que el PSC pugui votar diferent del PSOE en certes coses. Ara bé, ha manifestat:"Al PSC hi ha opinions de tot tipus". I ha afegit: "És normal en un partit plural".
Anar al contingut