Futbol

Manuela Carmena lamenta la prohibició de les estelades i no té previst assistir a la final

L'alcaldessa de Madrid ha qualificat de "legalment incorrecte i un error immens" la decisió de la delegació del govern i se solidaritza amb la postura d'Ada Colau. Posteriorment ha assegurat que si l'alcalde de Sevilla l'hi demana, assistirà a la final

Actualitzat

L'alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, va qualificar dijous d'"error immens" la decisió de la delegació del govern de Madrid de prohibir l'exhibició d'estelades durant la final de la Copa del Rei de futbol que aquest diumenge disputaran el FC Barcelona i el Sevilla FC a l'estadi Vicente Calderón.

En una entrevista al programa "El intermedio" de La Sexta, Carmena, que ha estat jutge durant anys, va dir que la decisió no és "legalment correcta":

"Em fa moltíssima pena que, per un episodi que jo crec que és un error immens i que, a més, legalment no és correcte, com la decisió que ha pres la delegació del govern, Madrid s'emporta una imatge que no és la seva, perquè Madrid és oberta i per a tothom. Em fa molta pena que s'hagi creat aquesta imatge."

Carmena, que ha confessat en diverses ocasions que no l'apassiona el futbol, ​​ha manifestat que en aquesta ocasió tenia la intenció d'anar a la final al costat d'Ada Colau. Després de la negativa de l'alcaldessa de la capital catalana a presenciar el partit en senyal de protesta per la prohibició, Carmena també ha declinat ser a la final.

"Jo havia quedat amb l'Ada, perquè al futbol no hi vaig gaire, però si ve una amiga... Li vaig dir: 'anem-hi juntes'. Però entenc que no ara no hi vagi, i si ella no ho fa, jo tampoc."

Carmena va dir que estava desil·lusionada, perquè pretenia escenificar, al costat de Colau, "una gran germanor" entre les dues ciutats "veient el Barça" a l'estadi de l'Atlètic de Madrid.

Si l'hi demana l'alcalde de Sevilla...

Tot i que no té previst assistir a la final, Carmena ha modificat en part el seu discurs aquest divendres. A preguntes dels periodistes, ha assegurat que si l'alcalde de Sevilla l'hi demana, assistirà a la final:

"Estic intentant parlar amb l'alcalde de Sevilla per dir-li que per descomptat compti amb la meva receptivitat. Si ell vol, l'acompanyo."

L'alcaldessa de Madrid ha recordat que l'alcalde de Sevilla, Juan Pineda, no li va trucar per demanar-li que l'acompanyés com sí que va fer Colau. Carmena creu que Pineda no la va convidar perquè tant ella com Colau no són "gaire aficionades".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut