Valls planteja una "gran plataforma de partits" per ser alcaldable de Barcelona

Valls, temptat per Ciutadans per ser el candidat a l'alcaldia de Barcelona, decidirà abans de l'estiu si es presenta a les municipals

RedaccióActualitzat

L'ex-primer ministre de França Manuel Valls, temptat per Ciutadans per ser el candidat a l'alcaldia de Barcelona, diu que s'ho està pensant, però que seria partidari de formar una plataforma amb més partits.

Quan falta un any perquè es facin les eleccions municipals i dins de la cursa per l'alcaldia de Barcelona, avui l'ex-primer ministre francès Manuel Valls ha explicat a "El suplement" de Catalunya Ràdio en quines condicions es presentaria com a candidat per Ciutadans:

"No he sortit d'un partit a França per entrar en un altre partit. Ara, que hi hagi la idea d'una candidatura d'un equip, un projecte que sigui una plataforma oberta, que no sigui una plataforma d'un sol partit, això és el que m'interessa."

Les declaracions de Valls a "El Suplement" són un fragment de l'entrevista feta per Ricard Ustrell i que es podrà veure pròximament per TV3 i al mateix programa.

 

 

Valls també ha admès que la proposta s'hauria d'elaborar més i afegeix que, tant si tira endavant la candidatura com si no, ell seguirà implicat en la política catalana i espanyola.

 

Al costat de PP, PSC i Ciutadans

Valls ha participat al costat de Ciutadans, del PP i del PSC en manifestacions en contra de la independència de Catalunya organitzades per Societat Civil Catalana.

Valls decidirà abans de l'estiu si es presenta a alcalde o no.

 

 

ARXIVAT A:
Procés catalàCsPPPSC
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut