Sabadell

Manuel Bustos tornarà a declarar com a imputat davant del jutge que investiga el "cas Mercuri"

Bustos compareixerà davant del jutge dissabte que ve, dia 9, al costat de Carme García, portaveu del grup municipal d'ICV i en qualitat de testimoni, i Adolfo Moreno. El jutge ho ha decidit després d'haver rebut nova documentació relacionada amb el cas.

RedaccióActualitzat
Orgullós de la "tasca feta", Manuel Bustos, exalcalde de Sabadell va renunciar al seu càrrec arran de la seva imputació en un presumpte cas de corrupció urbanística que investiga el jutjat número 1 de la ciutat vallesana. Ara, amb la nova documentació rebuda, el jutge que instrueix el "cas Mercuri" l'ha tornat a citar per declarar com a imputat. Ho farà dissabte que ve, dia 9 de març, al costat de Carme García, portaveu del grup municipal d'ICV i en qualitat de testimoni, i d'Adolfo Moreno. Els tres, en relació amb peces declarades secretes.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya a través d'un comunicat, el jutge ha rebut nova documentació per part de la Unitat Adjunta del Grup d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra. Per aquest motiu, ha acordat tornar a citar algunes de les persones que ja han declarat en relació amb el cas, amb la finalitat d'ampliar la seva declaració. Bustos ho tornarà a fer per la seva presumpta contractació irregular d'una persona quan presidia la Federació de Municipis, per la qual se l'acusa de malversació de fons públics.

Bustos va demanar al jutge tornar a declarar per demostrar la seva innocència però més tard va retirar la petició a canvi d'aportar documentació al jutge en la qual assegurava que s'incloïen dades i informacions que avalaven l'esmentada innocència.


Anar al contingut