Lanzarote no està tenint gaires minuts aquesta temporada.
Lanzarote no està tenint gaires minuts aquesta temporada.
Espanyol

Manu Lanzarote descarta la seva sortida de l'Espanyol en el mercat d'hivern

El migcampista de l'Espanyol Manu Lanzarote ha manifestat a través del seu compte de Twitter que vol complir el contracte que el lliga al club i descarta d'aquesta manera una possible sortida en el mercat d'hivern aquest proper mes de gener. Aquesta és la resposta contundent a una notícia publicada en l'edició d'aquest divendres del diari "Sport" que especulava amb la seva marxa.

Actualitzat

El migcampista de l'Espanyol Manu Lanzarote ha manifestat a través del seu compte de Twitter que té la intenció de complir el contracte que el lliga al club, i descarta d'aquesta manera una possible sortida en el mercat d'hivern aquest proper mes de gener.

 

Aquesta és la resposta contundent a una notícia publicada en l'edició d'aquest divendres del diari "Sport". La informació, que parlava d'una possible sortida de jugadors propiciada per la direcció esportiva de l'Espanyol buscant un estalvi econòmic, indicava que Lanzarote i Raül Rodríguez serien els jugadors que desperten més interès en el mercat. En el cas de Lanzarote, entre equips de la Lliga Adelante.

Anar al contingut