L'advocada de Manos Limpias en el judici del "cas Nóos", Virginia López-Negrete
L'advocada de Manos Limpias en el judici del "cas Nóos", Virginia López-Negrete
Barcelona

Manos Limpias estudia querellar-se contra l'advocat de la infanta, Pau Molins, per injúries

L'advocat de la infanta ha qualificat Manos Limpias de "sindicat d'extrema dreta"

RedaccióActualitzat

Enfrontament entre l'advocat de la infanta, Pau Molins, i Manos Limpias. El sindicat d'ultradreta està estudiant emprendre accions contra Molins per calúmnies i injúries.

Manos Limpias ha emès un comunicat en què censura les declaracions de Pau Molins i l'acusa de tenir una "manca total i absoluta de professionalitat".

"Les declaracions de l'advocat de la infanta són senzillament indecents i impròpies d'un professional del dret que, com a únic argument per defensar la seva clienta, en aquest cas la infanta Cristina de Borbó, es dedica a arremetre de forma calumniosa i injuriosa al sindicat i als seus dirigents."

Molins ha afirmat aquest matí a Catalunya Ràdio i RAC1 que Manos Limpias s'ha dedicat a intoxicar durant tot el procediment. L'advocat de la infanta ha qualificat Manos Limpias de "sindicat d'extrema dreta" i s'ha preguntat "quins interessos hi ha al darrere i qui els finança". 

Manos Limpias no concreta quin tipus d'accions emprendrà contra Molins, però defensa el seu dret a participar en el judici del "cas Nóos" emparant-se en l'article 125 de la Constitució.

El sindicat aprofita el comunicat per carregar contra la fiscalia del "cas Nóos". Assegura que "s'ha posat un cop més de manifest que ha defensat vehementment una imputada per sobre de la legalitat i de l'interès públic".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut