Ciclisme

Manolo Saiz és posat en llibertat després de ser interrogat per la trama de dopatge esportiu

El director esportiu del Liberty Seguros, Manolo Saiz, l'han posat en llibertat després de ser interrogat per la Guàrdia Civil en relació amb la suposada trama de dopatge en el món del ciclisme. Amb Saiz hi ha detingudes quatre persones més i s'han comissat medicaments i material divers per fer transfusions sanguínies. Saiz va ser detingut dimarts a la nit juntament amb el metge Eufemiano Fuentes i José Luis Merino, responsable d'un laboratori d'anàlisis clíniques.

Actualitzat

Tot apunta que Saiz ha estat posat en llibertat pel fet de ser "client" d'aquesta trama i no pas com a "responsable" de la mateixa.

Manuel Saiz el van arrestar dimarts juntament amb el metge Eufemiano Fuentes i el responsable d'un laboratori d'anàlisis clíniques, José Luis Merino. Tant Eufemiano Fuentes com José Luis Merino continuen a les dependències de la Guàrdia Civil, i també el director adjunt de l'equip Comunitat Valenciana, Ignacio Labarta, i el corredor professional de bicicleta de muntanya Alberto León.

Tots quatre han declarat davant la Guàrdia Civil, però encara no han prestat declaració davant el jutge. Les investigacions se centren ara a investigar el material confiscat en els escorcolls que es van fer dimarts: dues-centes bosses de sang i més de mil dosis d'anabolitzants. A més a més, s'investiguen algunes imatges enregistrades on es poden veure entrades i sortides de persones relacionades amb l'esport en algun dels llocs on ahir es van fer els escorcolls i es van requisar les substàncies.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut