Salou

Manifestacions i xiulades contra la moció de censura promoguda per la direcció de CDC a Salou

La decisió de la direcció nacional de Convergència Democràtica d'impulsar una moció de censura a l'Ajuntament de Salou ha generat una gran oposició ciutadana. La moció no compta amb el suport del comitè local del partit nacionalista i, evidentment, tampoc amb la dels militants del PSC, formació a la qual pertany l'alcalde. Els socialistes han sortit al carrer per fer sentir el seu rebuig a la iniciativa de CDC. Ho han fet amb una manifestació de més de cinc hores en què han xiulat els dirigents nacionalistes com Felip Puig, secretari general adjunt de CDC.

Actualitzat
La moció de censura que han pactat Convergència i Unió i Ferran Units per Salou, ha fet sortir al carrer els militants socialistes. Han estat cinc hores xiulant i llançant consignes contra el convergent Marc Montagut, que donarà l'alcaldia a Ferran Units per Salou. També han dirigit aplaudiments per l'alcalde socialista de Salou, Antonio Banyeres, que podria tenir els dies comptats al capdavant de l'Ajuntament.

La decisió de presentar aquesta moció de censura s'ha pres des de la direcció nacional de Convergència i en contra de l'opinió del comitè local del partit. Curiosament, aquest estiu li tocava ser alcalde al convergent Salvador Pellicer, segons el pacte de govern que tenia amb els socialistes, però la direcció del partit ha preferit retornar l'alcaldia al grup de Ferran.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut