Portada del tercer disc de Manel (Foto: @GrupManel)
Portada del tercer disc de Manel. (Foto: @GrupManel)
Badalona

Manel suspèn el concert a Badalona per malaltia respiratòria del seu vocalista

"A l'espera del pronòstic del centre clínic on es troba ingressat, Badalona Cultura i Fina Estampa han fixat el dia 30 de novembre com a nova data per celebrar una actuació per a la qual seran vàlides les entrades ja adquirides".

RedaccióActualitzat

Els Manel han suspès el concert que aquesta nit havien de fer al Teatre Principal de Badalona. Segons informa el grup a través d'un comunicat, el concert "no es podrà celebrar a conseqüència d'una malaltia respiratòria del seu vocalista, Guillem Gisbert".

En principi s'ha fixat una nova data per a l'actuació, el 30 de novembre, però no es descarta del tot que s'hagi de canviar en funció de l'evolució del vocalista del grup: "A l'espera del pronòstic del centre clínic on es troba ingressat, Badalona Cultura i Fina Estampa han fixat el dia 30 de novembre com a nova data per celebrar una actuació per a la qual seran vàlides les entrades ja adquirides".

A tots aquells que no puguin assistir en aquesta nova data se'ls retornarà l'import allà on hagin comprat el tiquet, automàticament a través de Telentrada o a les taquilles del teatre. Badalona cultura ha habilitat el telèfon 93 384 40 22 per atendre qualsevol incidència.

Anar al contingut