Espanyol

Mané vol fitxatges i el club perico treballa per tancar alguna incorporació en el mercat d'hivern

L'Espanyol ha estat el penúltim equip de la lliga de tornar als entrenaments. Ho ha fet aquest dimarts a la tarda. Abans de la sessió, Paco Herrera i Mané han analitzat les diferents possibilitats per reforçar la plantilla. La prioritat del tècnic és el fitxatge d'un migcampista. El club té decidit que fitxarà, com a mínim, un jugador en aquesta posició i ja hi treballa. Un dels problemes és que l'Espanyol té totes les fitxes cobertes. Un dels candidats a deixar l'equip sembla ser el davanter Jonathan Soriano, que acaba contracte al 30 de juny i podria anar cedit a un altre equip.

Actualitzat
Després d'haver-se reunit breument amb el director esportiu, Paco Herrera, per parlar sobre possibles altes i baixes en el mercat d'hivern, José Manuel Esnal, "Mané", ha dirigit la primera sessió preparatòria de l'Espanyol un cop acabades les vacances de Nadal. Els blanc-i-blaus han rebut el suport de l'afició, que esperen veure com l'equip remunta el vol el 2009.

L'únic absent de l'entrenament ha estat el serbi Lola, que s'ha quedat al seu país per resoldre un temes burocràtics. Uns problemes amb el vol han fet arribar una hora tard el brasiler Nené, que n'ha hagut de donar explicacions al seu entrenador. 

Jonathan Soriano no vol marxar

Diversos clubs de Segona s'han interessat per la cessió de Jonathan Soriano fins a final de temporada. Tot i que el davanter del Pont de Vilomara ha perdut presència a l'equip, no és partidari de canviar d'aires.

Jonathan Soriano i la resta d'espanyolistes esperen que el nou any sigui molt més dolç que el 2009. Per anar fent boca, aquest dimarts s'ha presentat el tortell de Reis de l'Espanyol, que ha preparat per a aquestes dates una coneguda pastisseria de Barcelona.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut