Ofrenes a la Plaça de Santa Anna a Manchester
Ofrenes a la Plaça de Santa Anna a Manchester (font:Reuters)

Manchester trenca el silenci amb "Don't look back in anger" d'Oasis

El minut de silenci a la plaça de l'església de Santa Anna acaba amb els assistents cantant Oasis i aplaudiments de suport a les víctimes de l'atemptat

RedaccióActualitzat

Manchester continua amb les mostres de suport a les víctimes de l'atemptat al Manchester Arena a la sortida del concert d'Ariana Grande on van morir 22 persones. Aquest dijous al matí, centenars de persones han fet nombroses ofrenes i un minut de silenci a la plaça de l'església de Santa Anna.

El silenci l'ha trencat Lydia Bernsmeier-Rullow, quan ha començat a cantar el tema  d'Oasis "Don't look back in anger" (no miris enrere amb odi). Nombroses persones l'han acompanyat en el que ha volgut ser un càntic pacifista que ha acabat amb crits de "Nosaltres estimem Manchester" i aplaudiments.

El moment ha estat captat per un redactor del diari The Guardian, Josh Halliday:

L'emotiu cant ha arribat fins a Noel Gallagher, un dels membres d'Oasis, que ha respost amb un "Love Mancunians" (estimo els ciutadans de Manchester)

El mateix dia de l'atemptat la Casa Reial ja va emetre un comunicat condemnant els fets i agraint la feina a tots els serveis d'emergència.


NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut