Copa del Rei

Mallorca i Deportivo pateixen per classificar-se per a vuitens de final

El Deportivo i el Mallorca han accedit als vuitens de final de la Copa del Rei, en guanyar els seus respectius partits. El Deportivo no ho va tenir fàcil i va acabar guanyant a Ferrol per 3 a 4, amb dos gols de Tristán i dos de Luque. L'actual campió va arribar a anar per darrere en el marcador. Per la seva banda, el Mallorca va haver de guanyar a la tanda de penals al camp de l'Hèrcules.

El Mallorca, que en l'anterior eliminatòria s'havia desfet de la Gramenet, va necessitar els penals per deixar fora de la Copa l'Hèrcules, un equip de la Segona B. L'equip de Gregorio Manzano no va fer un gran partit, i sort en va tenir del porter Leo Franco i de la falta d'encert dels jugadors de l'Hèrcules en els metres finals per mantenir la porteria a zero, tant en els noranta minuts de partit com en la pròrroga. En el llençament de penals, per a l'Hèrcules, Orlando, Verde i Manolo Martínez van marcar des dels onze metres, però Leo Franco, el porter del Mallorca, va refusar els que van llençar Edu García i Fernando. L'últim i decisiu, el que va donar la classificació al conjunt balear, el va marcar el català Miquel Soler. VICTÒRIA DEL DEPORTIVO El Deportivo va passar més angoixes de les previstes per eliminar l'equip local. El primer gol el va marcar Tristán, que va veure de seguida com Cuéllar responia en el minut 31 de la primera part, va establir l'empat a un. Així s'arribava al descans. El mateix Cuéllar, en el minut 56, va avançar el Racing de Ferrol en el marcador, però Tristán va respondre ràpid amb un gol, només tres minuts després. Els següents dos gols del conjunt gallec els va fer el català Albert Luque. El primer, en el minut 74. Semblava que el Deportivo ja encarrilava la victòria, però en el minut 84, un japonès que va passar per les files del Lleida, Yasunaga, va tornar a empatar el partit. Semblava que s'arribaria a la pròrroga quan Luque, ja en temps de descompte, va transformar un llançament de falta i va establir el definitiu 3 a 4.