Federico Trillo, en el punt de mira (Reuters)
Federico Trillo, en el punt de mira (Reuters)
Madrid

Maillo, sobre Trillo: "Què n'hem de fer, enviar-lo a Perejil, exiliar-lo?

RedaccióActualitzat

El govern del Partit Popular surt en defensa de Federico Trillo per l'accident del Iak-42. El vicesecretari de la formació, Fernando Martínez Maíllo, s'ha preguntat amb ironia si cal enviar Trillo exiliat a Perejil.

"Què hem de fer amb trillo, treure'l d'Espanya, enviar-lo a Perejil, exiliar-lo?

Fernando Martínez Maíllo s'ha mostrat sorprès que alguns partits -assegura- demanin que Federico Trillo no torni a la seva plaça de lletrat al Consell d'Estat. 

Per la seva banda, el ministre de Justícia, Rafael Catalá, ha assegurat que no creu que Trillo hagi de demanar perdó per l'accident del Iak-42, malgrat el dictamen del Consell d'Estat que responsabilitza de l'accident del 2003 el Ministeri de Defensa, que aleshores dirigia Trillo. 

"Em sembla que el debat entorn de la petició de perdó semblaria que estaria assumint una certa responsabilitat. Les responsabilitats les assumeixen els que tenen competència per fer-ho, els tribunals. Això no resta gens ni mica la nostra màxima proximitat i afecte per a les víctimes."

Precisament, aquest dimarts, l'actual ministra de Defensa, María Dolores de Cospedal, es reuneix amb familiars de les víctimes dels soldats morts en aquest accident del Iak-42.

Anar al contingut