Fernando Martínez-Maillo intervé en la junta directiva del PP a Zampra (Efe)
Fernando Martínez-Maillo intervé en la junta directiva del PP a Zampra (Efe)
Zamora

Maillo a Sánchez: "Si no renuncia a la moció, passarà a la història com a judes d'Espanya"

El coordinador general del PP creu que, si la moció triomfa, "Espanya serà ostatge dels independentistes"

RedaccióActualitzat

El coordinador general del Partit Popular, Fernando Martínez-Maillo, ha criticat amb duresa la moció de censura impulsada pel líder del PSOE, Pedro Sánchez, durant la seva intervenció en la junta directiva provincial del PP a Zamora. Ha criticat sobretot que busqui el suport de Podem, ERC, PDeCAT i Bildu.

"Pedro Sánchez vol arribar a la Moncloa de la mà dels que volen trencar Espanya i dels que són hereus del terrorisme. Algú pensa que els independentistes donaran suport al PSOE sense demanar res a canvi?"

I ha afegit amb ironia:

"I podem arribar al nivell de veure Pedro Sánchez anar a Berlín per mendicar el suport de Puigdemont."

"Si triomfa la moció de censura, Espanya serà ostatge dels independentistes", ha dit Martínez-Maillo, i ha qualificat de "traïdor" Pedro Sánchez:

"Si no renuncia a aquesta moció de censura que el pot portar a la presidència del govern de la mà dels que pretenen trencar Espanya, passarà a la història d'Espanya com el judes de la política espanyola per trair Espanya."

El coordinador general del PP ha vaticinat que la moció de censura "fracassarà al mateix temps que farà més fort Mariano Rajoy i el Partit Popular".

 

ARXIVAT A:
Moció de censuraPP
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut