Maica García al mig amb Jennifer Pareja a la dreta.
Maica García al mig amb Jennifer Pareja a la dreta.
Waterpolo

Maica García, una de les sis candidates a millor jugadora de waterpolo del món del 2014

Maica García és una de les sis nominades a millor jugadora de waterpolo del 2014, premi que cada any concedeix la Federació Internacional de Natació. La sabadellenca està considerada la millor boia del món. García s'ha proclamat aquesta temporada campiona d'Europa per partida doble, amb el C. N. Sabadell i amb la selecció espanyola.

Actualitzat

Maica García és una de les sis nominades a millor jugadora de waterpolo del 2014, premi que cada any concedeix la Federació Internacional de Natació. La sabadellenca està considerada la millor boia del món. García s'ha proclamat aquesta temporada campiona d'Europa per partida doble, amb el C. N. Sabadell i amb la selecció espanyola. En tots dos casos ha estat nomenada la jugadora més valuosa de la competició.

Si s'emporta el guardó, García succeirà en aquesta distinció la seva companya d'equip i selecció Jennifer Pareja. Totes dues van guanyar la temporada passada tots els títols en joc: Campionat del Món amb la selecció i Lliga, Copa del Rei, Copa d'Europa, Supercopa d'Espanya i Supercopa d'Europa amb el C.N. Sabadell.

 

Anar al contingut