Chris Martin, el líder de Coldplay, en una de les últimes actuacions del grup.
"Magic" és el primer senzill de "Ghost stories", el nou disc de Coldplay (Foto: Reuters)
Regne Unit

"Magic" és el primer senzill de "Ghost stories", el nou disc de Coldplay

El nou disc del grup britànic Coldplay, el sisè de la banda, sortirà el 19 de maig. Es titularà "Ghost stories" i el senzill "Magic" ha servit d'avançament del nou treball. Ja és la segona cançó que es pot sentir d'aquest nou disc després que la setmana passada van avançar la primera, "Midnight", i d'aquestes peces es dedueix que el grup dóna més protagonisme a l'electrònica i a les balades. L'11 de març Coldplay tocarà en directe les noves cançons a Austin.

RedaccióActualitzat

Anunciat el sisè disc de la banda britànica, Coldplay, per al 19 de maig.

"Magic" és el senzill que ha servit de carta de presentació de "Ghost stories", un disc que s'intueix més electrònic i amb espai per a les balades.

Ja és la segona cançó que es pot sentir del nou disc de Coldplay després que la setmana passada van avançar el seu "Midnight" al seu web coldplay.com ,on també es pot veure el clip que l'acompanya, realitzat per Mary Wigmore. Es tracta d'una cançó amb instrumentació electrònica i força pausada que encamina el canvi d'estil de la formació.

Fa pocs mesos vam poder sentir una peça nova de la banda titulada "Atlas", inclosa a la banda sonora de la pel·lícula "Els jocs de la fam. En flames".

L'11 de març Coldplay tocarà en directe les noves cançons. Serà a Austin, dins la programació d'iTunes del festival South By Southwest. Es podrà seguir en directe a partir de les quatre de la matinada hora catalana i en diferit durant un temps limitat.

Anar al contingut