Caracas

Maduro denuncia un "atac terrorista" des d'un helicòpter policial

El president veneçolà avisa que traurà les armes al carrer si destrueixen la revolució bolivariana després que un agent de la policia científica hagi sobrevolat l'edifici del Suprem i, abans, hagi demanat, en un vídeo, la renúncia de Maduro

RedaccióActualitzat

Puja la tensió a Veneçuela i Maduro avisa que pensa treure les armes al carrer per defensar la revolució bolivariana. El president veneçolà ha denunciat que un helicòpter ha atacat la seu del Tribunal Suprem amb trets i dues granades, una de les quals no ha arribat a explotar. Maduro ho ha dit després que dos policies insurgents han sobrevolat l'edifici.

 

 

Segons Maduro, aquests policies haurien disparat contra l'edifici judicial i haurien llançat les granades. El president de Veneçuela ha afirmat que farà el que calgui per defensar la seva política, incloent-hi el recurs a les armes:

"Si Veneçuela entrés en el caos i la violència, i fos destruïda la revolució bolivariana, nosaltres aniríem al combat, nosaltres no ens rendirem mai. I el que no es va poder fer amb els vots, ho faríem amb les armes."

L'agent de la policia científica que duia l'helicòpter, identificat com a Óscar Pérez, ha demanat a través d'un vídeo la renúncia del president Maduro.

"Fem un desplegament aeri i terrestre, amb l'única finalitat de tornar el poder al poble democràtic, i així complir i fer complir les lleis per restablir l'ordre constitucional"

 

 

Aquest episodi té lloc en un moment de gran divisió al país i després de tres mesos de violència i disturbis al carrer, que han causat 76 morts i més de mil ferits.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut