Madrid

Madrid s'endú la grossa de la rifa de Nadal i Getafe, el segon premi

Madrid s'ha emportat els premis més substanciosos de la loteria de Nadal d'aquest any. La grossa, el 78294, ha anat a parar íntegrament a la capital espanyola, mentre que el segon premi, el 53152, ha marxat cap a Getafe. Les nenes de Sant Ildefons han cantat el primer premi de la rifa de Nadal a les 11.38 i només tres minuts després ha sortit el segon premi. La grossa, dotada amb tres milions d'euros per sèrie, s'ha venut íntegrament a l'administració 146 del carrer Bravo Murillo de la ciutat de Madrid. Pel que fa al segon premi, amb un milió d'euros per sèrie, també ha quedat concentrat en una sola administració, en aquest cas a Getafe, que ha venut les 195 sèries del número.

Actualitzat
El primer i el segon premi de la loteria de Nadal han anat a engreixar Madrid poc després de dos quarts de dotze. Primer, les nenes Alicia Rodríguez i Yahaira Gonzaga han cantat la grossa a les 11.38 hores. Poc després, a les 11.41 hores, les nenes de nou han repartit il·lusió amb el segon premi. El segon premi ha estat venut íntegrament a l'administració número 10 de Getafe. Aquest segon premi està dotat amb 5.000 euros per cada euro jugat.

La grossa d'aquest any s'ha venut íntegrament des de l'administració número 148 de la madrileny carrer de Bravo Murillo, que l'ha repartit a través de finestreta. Però també el grup de viatges Marsans ha explicat que va comprar el número per vendre entre els seus treballadors. Així, la grossa s'ha repartit també entre les oficines a peu de carrer de Viatges Crisol i Viatges Marsans situades a Madrid.

Que la rifa de Nadal es repartís íntegrament des de Madrid és una cosa que no passava des del 1991.

La grossa més alta de la història de la loteria

El número 78294, agraciat amb el primer premi de la rifa de Nadal, dotat amb tres milions d'euros per sèrie, és el número més alt de la història del sorteig extraordinari de loteria. La grossa més alta cantada fins ara va sortir en el sorteig del 1999, fa exactament una dècada, i va ser el número 65379.

A més, la grossa del 2009 acaba en quatre, un dels reintegraments que més cops ha sortit en la història de la loteria, juntament amb el número 6, que ha sortit en 26 ocasions. No obstant, el reintegrament més repetit en la història de la grossa és el número 5, que ha sortit en 32 ocasions.

Enguany, la grossa s'ha cantat durant la setena taula del sorteig, tal com va passar l'any passat.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut