Madrid

Madrid recorda el càmera de televisió José Couso mort fa cinc anys a l'Iraq

Familiars, amics i veïns del càmera de televisió José Couso han descobert una placa a l'edifici de Madrid on vivia la víctima, morta d'un tret de l'exèrcit anglonord-americà mentre cobria la guerra de l'Iraq. Els familiars del càmera lamenten que la justícia encara no hagi trobat els culpables de la seva mort després de cinc anys dels fets.

Actualitzat

La mare de Couso i la seva vídua han estat les encarregades de descobrir la placa que la ciutat de Madrid ha volgut dedicar al desaparegut càmera de televisió. Les han acompanyades una trentena de persones, entre familiars, amics i veïns, i han llançat un missatge a la justícia. Volen que es busquin els culpables de l'"assassinat" de Couso i que paguin pel que van fer.

Segons el germà de la víctima, David Couso, la querella pel seu "assassinat" encara està oberta i "la causa molt viva", ha afegit que confia plenament en la justícia espanyola i espera que es creï un precedent i s'emeti una ordre de captura contra les persones que li van disparar el tret.

Anar al contingut