Madrid

Madrid i Catalunya organitzen per primera vegada una exposició sobre la cultura catalana a la capital de l'Estat

Madrid i Catalunya s'han unit per primera vegada per organitzar una exposició a la capital de l'Estat sobre la comunitat catalana. La mostra es diu "Aproximacions. La cultura catalana" i l'han inaugurat els presidents de les dues comunitats, Pasqual Maragall i Esperanza Aguirre, respectivament. L'exposició pretén donar a conèixer la història, literatura, llengua, art, disseny i gastronomia de Catalunya.

Actualitzat

La mostra es compon de diversos panells pedagògics en els quals, a través de titulars, textos, fotografies i il·lustracions, es donen a conèixer la història, literatura, llengua, art, disseny i gastronomia de Catalunya.

A l'exposició se sumaran altres activitats culturals sobre Catalunya, fruit d'un acord que van signar Aguirre i Maragall al gener del 2005, com ara debats culturals o concerts, que culminaran amb l'actuació del cantautor Raimon, el 4 de juny, al Teatro Albéniz de Madrid.

L'exposició està instal·lada a la Reial Casa de Correus, la seu del govern regional, i es podrà visitar fins al pròxim 2 de juny.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut