Madonna i Angelina Jolie, "víctimes de violència masclista" per un dia

Les "celebrities" protagonitzen una campanya contra la violència masclista on apareixen amb un ull de vellut, el llavi partit i un trau al front

RedaccióActualitzat

Coincidint amb el dia internacional contra la violència masclista, artistes com: Gwyneth Paltrow, Madonna o Angelina Jolie, entre d'altres, han cedit la seva imatge i apareixen amb un ull de vellut, amb el llavi partit, o amb un trau al front.

La iniciativa forma part de la campanya de sensibilització a la xarxa, #breakthesilence, que ha impulsat l'artista i activista Alexsandro Palomo, que vol despertar consciències contra una xacra que no s'atura.

Miley Cyrus i Emma Watson també formen part d'aquest particular repartiment de "celebrites" que han volgut acompanyar el missatge de la campanya que encoratja a trencar el silenci contra la violència de gènere i fer palès que ningú és immune a la violència de gènere.

Des de començaments d'any, a Catalunya, sis dones han estat víctimes de la violència de gènere. Una xifra que ha baixat si la comparem amb la del mateix període de l'any passat, en què van ser mortes catorze dones. Però igualment inacceptable i que no redueix la problemàtica. Una altra dada significativa és que en cap dels casos hi havia denúncies prèvies. Encara costa que les dones denunciïn les agressions abans no sigui massa tard. Aquesta és una de les preocupacions principals de les autoritats. L'altra és l'actitud dels joves. Per això, a ells s'adrecen totes les campanyes.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut