EUA

Madonna estrena el videoclip de la cançó "Get Together" i un documental sobre la gira "Confessions On a Dance Floor"

En plena gira mundial, Madonna ha estrenat el vídeo de la cançó "Get Together", de l'àlbum "Confessions On a Dance Floor". Dirigit per Logan, el videoclip fa servir l'estètica futurista i s'inspira en l'estil del genial dibuixant italià Milo Manara. Però les estrenes de Madonna no s'acaben aquí, perquè aquesta setmana s'ha posat a la venda un documental sobre les interioritats de la mateixa gira. Les càmeres mostren com treballa la reina del pop.

Actualitzat
El documental de Madonna mostra la gira del 2004, en la qual va viatjar de Los Angeles a Lisboa passant per desenes de ciutats de tot el món. Dirigit per Donas Akerlund, el documental, "I'm Going to Tell a Secret", ressegueix fins a l'últim racó de la gira de Madonna. La dibuixa com una artista molt perfeccionista, profundament mística, però també compromesa: en el concert de Nova York, l'activista Michael Moore rep el seu suport en directe.

"I'm Going to Tell a Secret" també s'endinsa, però, en les interioritats del treball de l'artista, i mostra les proves de selecció dels ballarins per a la gira "The Re-Invention Tour". Madonna participa activament en el procés i supervisa fins a límits inimaginables la tria dels candidats.

El retrat també mostra els moments previs als concerts, quan Madonna oficia una mena de pregària col·lectiva per motivar la companyia. Després la cantant afronta moments de gran intesitat i nervis, que sap superar fent bromes amb l'equip.

El documental mostra moments íntims amb els seus fills, Rocco i Lourdes, una trobada amb Iggy Pop a Dublín i la pluja que els amenaça en aquest concert. És un retrat molt exhaustiu de la gira d'una gran artista, fins i tot, en els moments de soledat que, inevitablement, acaba afrontant.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut