Berlín

Madonna desborda la Berlinale amb el debut com a directora de cinema

Madonna ha concentrat tota l'atenció mediàtica aquest dimecres a la Berlinale amb "Filth and Wisdom", la primera pel·lícula que ha dirigit. L'"opera prima" de la reina del pop s'ha presentat en una de les seccions, fora de concurs, però ha eclipsat la resta de cintes que es presentaven al Festival Internacional de Cinema de Berlín. "Filth and Wisdom" és una comèdia àcida de baix pressupost en què tres amics amb poca sort lluiten per complir el seu somni. Madonna ha explicat que en el futur vol fer "més música i més pel·lícules" i ha citat la seva amiga Britney Spears, de qui fa servir el tema "Hit Me Baby One More Time" perquè va triar cançons "per les quals no em cobressin gaire diners".

Actualitzat
El protagonista de "Filth and Wisdom" és una mena d'intel·lectual: és poeta, filòsof i amb talent per a la música. La pel·lícula narra com aquest home, d'origen ucraïnès, viatja a Anglaterra per convertir-se en una estrella mundial. Un cop arriba a terres angleses, crea una banda de gitanos punk i sobreviu amb feines mal pagades o amb ajuda dels altres.

Aquesta és la primera vegada que Madonna es posa darrere de les càmeres. La seva presència a la Berlinale era una de les que generava més expectació i ha fet que la ciutat alemanya s'omplís de "paparazzis" per poder aconseguir una fotografia seva. Sempre amb un control absolut de la seva imatge, la cantant ha restringit l'assistència de mitjans a la roda de premsa que ha organitzat i només s'ha acreditat un grup reduït de reporters gràfics.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut