EUA

Madoff: "És impossible saltar-se les regles i que no es detecti"

S'enganxa primer un mentider que un coix, però Bernard Madof l'han enganxat per estafador. I és que de mentides tampoc no en deia tantes, almenys si es tenen en compte unes declaracions fetes públiques aquest dimarts en què el financer nord-americà assegura que violar les regles del joc és pràcticament impossible. Ho diu ell, que s'ha passat vint anys fent-ho i ha esfumat 38 milions d'euros invertits en la seva piràmide fraudulenta.

Actualitzat
Madoff era una llegenda a Wall Street, i ara sembla el protagonista d'una pel·lícula. Encarnaria el paper del dolent de la història, i és que reuneix tots els ingredients. És intel·ligent, amable, famós, ben considerat, però, per sobre de tot, cínic.

Almenys això es desprèn de les paraules que sortien de la seva boca. De la boca d'un estafador que ha arribat a dir: "Amb la regulació d'avui en dia, és pràcticament impossible violar les regles. Aquest és un fet que la gent no entén. Si veus en un diari o llegeixes que algú s'ha saltat les normes, llavors et penses que tothom ho fa. Però és impossible saltar-se les regles i que no es detecti. No per un període considerable de temps."
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut