Lisboa

Madeleine McCann podria haver mort al mateix apartament on va desaparèixer

Madeleine McCann, la nena anglesa que el mes de maig va desaparèixer a la regió portuguesa de l'Algarve, podria haver mort al mateix apartament on era amb els seus germans bessons mentre els seus pares sopaven en un restaurant pròxim. La policia portuguesa ha trobat restes de sang al pis, segons publica aquest dilluns la premsa d'aquest país, que cita fonts de la investigació.

Actualitzat
Les restes de sang les va trobar la setmana passada un gos entrenat per la policia britànica per localitzar restes de persones vives o mortes. La sang l'estan analitzant al laboratori, però de moment la policia ja ha reorientat les seves sospites cap a l'entorn més pròxim de la família.

Els agents no descarten la possibilitat que la mort fos deguda a un accident, tot i que aparentment algú va intentar netejar les restes de sang, fet que fa pensar que es tracta d'un homicidi.

A més del rotatiu "Jornal de Notícias", que és qui ha fet públiques les noves investigacions, altres publicacions portugueses han descartat també la possibilitat del segrest i assenyalen que hi ha rastres que hi va haver un cadàver a l'apartament.

Tot i això, aquest cap de setmana s'ha tornat a escorcollar la casa del britànic Robert Murat, que fins ara era l'únic sospitós del cas. La policia portuguesa, amb el suport d'agents britànics, hi han fet forats de fins a mig metre de fondària per alliberar l'olor de qualsevol pista o cos que pogués estar enterrat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut