Els nominats han estat anunciats per Kerry Washington i Jimmy Kimmel. (Foto: Reuters)
Los Angeles

"Mad Men" i "American Horror Story", les sèries amb més candidatures a la 64a edició dels premis Emmy

L'Acadèmia de la Televisió dels Estats Units ha anunciat avui els nominats per la 64 edició dels premis Emmy.

RedaccióActualitzat
L'Acadèmia de la Televisió dels Estats Units ha anunciat avui els nominats per la 64 edició dels premis Emmy. "Mad Men" i "American Horror Story" són les sèries que parteixen com a favorites ja que són les que més nominacions han rebut, 17 cadascuna. "Downton Abbey" i la minisèrie "Hatfields and McCoys" són les següents amb més nominacions, amb 16 cadascuna.

"Mad Men" competirà en la categoria de drama amb "Boardwalk Empire", "Breaking Bad", "Downton Abbey", "Game of Thrones" i "Homeland". Si aconseguís el guardó, seria el cinquè consecutiu, fita que no ha aconseguit cap altra sèrie fins al moment. Fins ara comparteix l'honor d'haver aconseguit el guardó quatre anys seguits juntament amb sèries mítiques com "Hill Street Blues", "L.A. Law" i "The West Wing".

Per la seva banda, "American Horror Story" està inclosa en la categoria de millor minisèrie o pel·lícula per a televisió i competirà amb "Game Change", "Hatfields & McCoys", "Hemingway & Gellhorn", "Luther" i "Sherlock: A Scandal In Belgravia".

Pel que fa a la categoria de comèdia, "Modern Family" parteix com a favorita ja que té 14 nominacions i ha aconseguit el guardó les dues últimes edicions. En aquest apartat competirà amb "The Big Bang Theory", "Rockefeller plaza", "Curb Your Enthusiasm", "Modern Family", "Veep" i "Girls".

Alguns dels actors més populars nominats són Bryan Cranston ("Breaking Bad"), Michael C. Hall ("Dexter"), Jon Hamm ("Mad Men"), Steve Buscemi ("Boardwalk Empire"), Larry David ("Curb Your Enthusiasm") i Alec Baldwin ("Rockefeller plaza"). Entre les actrius més populars nominades hi ha Glenn Close ("Damages"), Kathy Bates ("Harry's Law") i Zooey Deschanel ("New Girl").

En relació amb les nominacions per canals de televisió, el prestigiós HBO amb 81 candidatures és el que n'ha aconseguit més, principalment gràcies a les sèries "Boardwalk Empire", "Game of Thrones", "Girls" i "Veep".

La cerimònia de la 64 edició dels premis Emmy s'emetrà el 23 de setembre pel canal ABC des del Nokia Theatre de Los Angeles (Califòrnia) i serà conduïda per Jimmy Kimmel.
Anar al contingut