Barcelona

Detenen 53 persones en una operació policial contra el tràfic de drogues a Barcelona

Els Mossos han fet escorcolls a Ciutat Vella, a Barcelona, i també l'Hospitalet de Llobregat i Santa Coloma de Farners en un operatiu centrat sobre un grup de llauners d'origen pakistanès

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut 53 persones en l'operació policial contra el tràfic de drogues d'aquest dimecres al matí a Ciutat Vella, a Barcelona, i també a l'Hospitalet de Llobregat i Santa Coloma de Farners, a la Selva. Els agents han fet escorcolls a diferents pisos de la Rambla del Raval i els carrers d'en Serra i Regomir, al Barri Gòtic. D'aquest últim pis s'han emportat almenys cinc persones detingudes, entre les quals hi ha una dona gran i un home. Els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana, han fet un total de 32 escorcolls a Ciutat Vella.

Els agents estarien investigant uns pisos on es ven heroïna i altres substàncies estupefaents. La xarxa estaria dirigida per ciutadans d'origen pakistanès. Les persones implicades en l'operació serien llauners, és a dir, persones que es dediquen a la venda ambulant de begudes. A l'operatiu hi participen 380 mossos d'esquadra. El cas es troba sota secret de sumari. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut