L'Unicaja pot amb un inspirat Bullock i guanya la primera Copa del Rei de la seva història

L'Unicaja de Màlaga s'ha proclamat campió de la Copa del Rei de bàsquet per primera vegada en la seva història després de derrotar en la final el Reial Madrid per 80-76. Els malaguenys, que jugaven per primera vegada la final, sempre han anat per davant en el marcador i han pogut amb l'encert de Bullock, màxim anotador del partit amb 28 punts. El jugador de l'Unicaja Jorge Garbajosa, autor de 17 punts, ha estat escollit MVP de la fase final de la Copa del Rei.

En la primera final que jugava, l'Unicaja de Màlaga s'ha proclamat campió de la Copa del Rei de bàsquet. L'equip de Sergio Scariolo ha dominat el marcador des del principi i ha imposat el seu millor bloc contra un Madrid que ha tingut massa dependència d'un inspirat Bullock, màxim anotador del partit amb 28 punts. Al descans, els malaguenys dominaven per sis punts de diferència, 40-34, però en el tercer quart l'Unicaja ha tingut molts problemes per superar la defensa en zona dels homes de Maljkovic i els blancs han arribat al tram final amb opcions de victòria. En l'últim quart, la defensa de Berni Rodríguez sobre Bullock i l'encert de Garbajosa en els moments decisius han estat claus perquè els malaguenys, amb un parcial de 10-2, agafessin un avantatge gairebé definitiu. Malgrat els intents de Bennett, que ha agafat la responsabilitat del seu equip en els últims minuts, l'Unicaja s'ha emportat el títol i ha allargat a 12 anys la sequera dels blancs en aquesta competició. Jorge Garbajosa, que ha fet una fase final espectacular, ha estat escollit MVP i el president del Reial Madrid, Florentino Pérez, ha vist des de la llotja del Pavelló Príncep Felip de Saragossa un nou fracàs de la secció de bàsquet.