Lliga ACB

L'Unicaja de Màlaga guanya el Pamesa i força el cinquè partit de la sèrie

Els andalusos s'han imposat als valencians (68-60) davant de la seva afició, que ha omplert el Martín Carpena, en un partit molt intens, però poc lluït. El triangle format per Bullock, Sonko i Risacher han liderat el joc ofensiu de l'Unicaja, mentre que l'argentí Fabricio Oberto els ha donat la rèplica en el bàndol del Pamesa. La sèrie està empatada a dues victòries i viatjarà a València per al cinquè i definitiu partit.

El Pamesa ha començat molt fort el partit i, durant el primer quart, l'Unicaja ha encaixat un parcial de 0-11. Maljkovic ha començat a rotar els seus homes i els malaguenys han millorat. Al final del primer parcial, el resultat era d'11-18, favorable als valencians. Un triple d'Esteller ha col·locat l'Unicaja a només un punt (21-22). En el segon quart s'han invertit els termes i els andalusos liderats per Risacher han aconseguit un màxim avantatge de vuit punts (31-23). Dos punts d'Oberto han deixat el marcador en 31-25, en el descans. Els de Paco Olmos han tornat a anivellar el matx en el tercer quart i, amb un parcial de 13-19 a favor seu, han empatat el partit a 44. Un marcador molt baix després de 30 minuts de joc, fruit del poc encert ofensiu i del domini de les dues defenses sobre els atacs. Un bon inici de l'últim quart dels locals ha desequilibrat el partit. En els cinc últims minuts de joc, el Pamesa ha intentat la remuntada a la desesperada, però el marge de l'Unicaja ha estat suficient.