<b>"LUNA CALIENTE" </b> s'estrena als cinemes

La pel·lícula retrata la història de l'obsessió sexual d'un noi, en Juan, un exiliat a París que va de vacances a Espanya, per una "lolita", la Ramona, una dona arriscada, intel·ligent i sense prejudicis.
"LUNA CALIENTE"  s'estrena als cinemes

"LUNA CALIENTE" s'estrena als cinemes

La pel·lícula retrata la història de l'obsessió sexual d'un noi, en Juan, un exiliat a París que va de vacances a Espanya, per una "lolita", la Ramona, una dona arriscada, intel·ligent i sense prejudicis.
Actualitzat
SINOPSI La pel·licula narra la tornada d'en Juan a la seva ciutat natal, on la trobada amb la Ramona, una adolescent de setze anys plena de sensualitat, el porta a viure una relació apassionada, desbordant, que escapa del que és normal. En Juan és el personatge principal de la pel·lícula. És un poeta burgalès que ha aconseguit sortir d'Espanya per exercir un càrrec oficial a la CE i torna amb l'excusa d'unes vacances. Malgrat el seu nivell intel·lectual, es veu embolicat en una relació apassionant i descontrolada amb la Ramona. Deixant-se endur per la sensualitat d'ella i per la seva pròpia "animalitat", perd el control i la viola. La primera impressió que es té de la Ramona és la d'una jove sensual i atrevida, que contrasta amb la ingenuïtat pròpia de la seva joventut. Però quan sembla que ha estat víctima dels instints d'en Juan, es confirma el contrari i la seva manera de ser irreverent. La Ramona encarna, doncs, el personatge femení propi de la novel·la negra, una dona que no se sotmet a l'home. Al contrari, és ella qui pren les decisions. És una dona intel·ligent i que s'arrisca. Ella s'inventa la coartada perquè en Juan quedi en llibertat. És una dona que no viu dels prejudicis, que no li importa tenir relacions sentimentals amb el suposat assassí del seu pare o que en Juan sigui molt més gran que ella. Producció: Cre-Ación Films I Viviana Films amb la participació de Televisió de Catalunya. Direcció: Vicente Aranda Actors: Eduard Fernández, Emilio Gutiérrez Caba, Thaïs Blume, José Coronado Guió: Vicente Aranda, basada en la novel·la "Luna caliente", de Mempo Giardinelli. Direcció artística: Josep Rosell Muntatge: Teresa Font Director fotografia: Joaquín Manchado Música: José Nieto