L'ultradretà Wilders: d'optar a la presidència d'Holanda a community manager dels seus gats

El compte de Twitter de les seves mascotes ja acumula més de 6.500 seguidors i ha aixecat força polèmica al país

RedaccióActualitzat

El candidat ultradretà Geert Wilders va centrar totes les mirades en les passades eleccions d'Holanda per les seves expectatives de vot. Els pronòstics, però, no es van complir i ara és a l'oposició després de quedar segon. Wilders no formarà part del govern que està negociant el primer ministre Mark Rutte.

D'això ja en fa dues setmanes i en aquest temps, a Wilders, li ha sorgit una altra feina. Des de fa 5 dies s'ha convertit en el community manager dels seus dos gats, Snoetje i Pluisje, que expliquen el seu dia a dia en aquest compte de Twitter: @Wilderspoezen.

En quatre dies, els gatets del polític ja acumulen més de 6.500 seguidors, entre ells el mateix Wilders, que és l'únic usuari a qui segueix.

El polític s'ha mostrat molt agraït amb els tuitaires que l'han ajudat a triar el nom de les seves mascotes. Després de rebre un miler de suggerències, feia aquesta piulada donant les gràcies.

 

El compte de Snoetje i Pluisje ha dividit Holanda

El que podria haver-se quedat en una notícia simpàtica, però, ha acabat dividint els holandesos. Diversos mitjans de comunicació se'n van fer ressò fins que un membre destacat del partit liberal VVD, Frans Weisglas, va preguntar a un dels editors del mitjà AD per la rellevància de la història publicada.

El periodista li va respondre per Twitter que retirarien la informació, generant una allau de crítiques i indignació sobre la capacitat de la política d'influir en la premsa holandesa.

Aliens a les crítiques, Snoetje i Pluisje han seguit donant avui el bon dia als holandesos amb aquesta fotografia.

Anar al contingut