Actualitat blanc-i-blava

Luis García parla de rumors, però no descarta la seva possible marxa de l'Espanyol

Luis García ha negat aquest divendres saber res de la seva possible sortida de l'Espanyol. El davanter ha estat el centre d'informacions que el situen lluny de Barcelona la pròxima temporada -concretament al Tottenham londinenc i al Benfica lisboeta-, però ràpidament ha negat aquests extrems. Luis García ha assegurat que es tracta de rumors i que, ara per ara, només està preocupat de les vacances i de descansar. No obstant això, el jugador no ha descartat la seva marxa.

Actualitzat

Luis García, de moment, no ha volgut pronunciar-se públicament sobre el seu possible traspàs i s'ha limitat a parlar de rumors. El jugador, que està de vacances, ha dit que les informacions aparegudes en els darrers dies que el situen al Benfica o bé al Tottenham només són rumors.

El davanter s'ha limitat a reconèixer que viu el present i que està del tot tranquil perquè té contracte fins al 2012 amb el club blanc-i-blau. Luis García, no obstant, no ha negat la possibilitat de deixar l'Espanyol, però s'ha remès al seu representant. El jugador només espera per part del club la construcció d'un projecte ambiciós per ser a Europa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut