Actualitat blanc-i-blava

Luis García creu que el baix rendiment de l'equip és conseqüència de la falta de preparació física

Els nervis ja han arribat a Montjuïc. El joc de l'Espanyol no acaba de rutllar, l'afició va acomiadar diumenge els jugadors amb xiulets, l'equip és a la cua de la classificació i ahir un jugador ja va llançar els primers dards. Luis García va acusar directament el nou preparador físic dels mals resultats de l'equip, tot i que també va deixar clar que per sobre de tothom hi ha Ernesto Valverde. L'equip sabrà avui amb quins rivals es jugarà el pas als setzens de final de la Copa de la UEFA.

Actualitzat

El davanter asturià creu que el tècnic és el màxim responsable de la situació de l'equip i que és qui ha de saber el que li falta a cada jugador. Va reconèixer que les coses no s'estan fent gens bé, i també va explicar que creu que el baix rendiment de l'equip és conseqüència de la falta de preparació física.

A tot això, l'equip està pendent també de Suïssa, on aquest migdia es farà el sorteig de la fase de grups de la Copa de la UEFA.

Sabran amb quins rivals es jugaran el pas als setzens de final, i quins són els que visitaran Montjuïc. De moment, la UEFA va decidir que la bola de l'Espanyol serà al bombo número 3, de manera que l'equip blanc-i-blau s'estalvia veure's les cares amb el Besiktas turc, el Palerm italià, el Herenveen holandès, el Partizan de Belgrad serbi, el Rapid de Bucarest romanès, el Vístula de Cracòvia polonès i l'Slovan Liberec txec. Són els rivals que tindrà al mateix bombo, el 3.

Al primer bombo hi haurà els rivals més temibles: el Sevilla, actual campió i amb qui no es podrà enfrontar l'Espanyol, el Newcastle, el Panathinaikos, el Parma, l'Ajax, el Bayer Leverkusen, el Feienord i l'Auxerre.

Al bombo 2 hi ha els rivals més complicats: el Glasgow Rangers o l'AZ Alkmaar de Louis van Gaal. Al bombo 4 hi ha rivals com el Fenerbache o l'Àustria de Viena, i al cinquè bombo hi ha el Tottenham com a rival més temible.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut