Futbol

Luis Fernández destapa els draps bruts de Ronaldinho en un llibre que surt avui a la venda

Ronaldinho no passa per la seva millor etapa. No ha entrat en els plans de Rijkaard en els últims partits, no juga amb el Brasil i el Barça estudia la seva marxa. Per si no n'hi ha prou, avui surt a la venda un llibre escrit per Luis Fernández, que va ser entrenador seu al París Saint-Germain, en què Ronnie no surt gaire ben parat. Sota el títol, "Luis contraataca", el tècnic diu que a París, Ronaldinho no sabia jugar en equip, no tenia disciplina alimentària i a les concentracions es dedicava a escapar-se a la discoteca i a pujar dones a l'habitació.

Actualitzat

El Gaúcho no surt gens ben parat al llibre de Luis Fernández. La publicació es diu "Luis contraataca". I és que a la ràdio, a Radio Montecarlo, el tècnic de Tarifa té un programa que es diu "Luis ataca". Amb el llibre queda clar que Luis Fernández és més perillós a la contra que en atac estàtic.

Luis Fernández va ser el primer entrenador de Ronaldinho a Europa, quan el Gaúcho va fitxar pel PSG. Segons Fernández, el mal moment de Ronaldinho a Barcelona no és una casualitat. Fa uns anys, a París, Ronaldinho no sabia jugar en equip, no tenia disciplina alimentària i a les concentracions es dedicava a escapar-se a la discoteca i a pujar dones a la seva habitació. Luis Fernández, però, reconeix que la seva actitud va canviar a millor després del Mundial de 2002.

Crítiques cap a Henry

El llibre de Luis Fernández surt avui a la venda a França i també apareixen comentaris crítics sobre Thierry Henry. Luis Fernández presumeix d'amistat amb el francès, però el defineix com un jugador excessivament individualista i diu que el seu rècord golejador amb la selecció francesa (44 gols en 98 partits) no es pot comparar amb els registres de Platini (41 gols en 72 partits).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut