Gerard Piqué, durant un entrenament del Barça. (Foto: Reuters)
Futbol

Luis Enrique presenta la convocatòria contra el Granada amb la baixa de Piqué per decisió tècnica

El F. C. Barcelona ha anunciat la llista de divuit jugadors que han quedat convocats per al partit contra el Granada aquest dissabte (18.00) al Camp Nou. Els escollits són els porters Claudio Bravo i Ter Stegen; els defenses Montoya, Mascherano, Mathieu, Bartra, Alves i Adriano; els migcampistes Rakitic, Busquets, Xavi, Iniesta i Sergi Roberto i els atacants Pedro, Messi, Neymar, Sandro i Munir.

Actualitzat

El F. C. Barcelona ha anunciat la llista de divuit jugadors que han quedat convocats per al partit contra el Granada aquest dissabte (18.00) al Camp Nou. Els escollits són els porters Claudio Bravo i Ter Stegen; els defenses Montoya, Mascherano, Mathieu, Bartra, Alves i Adriano; els migcampistes Rakitic, Busquets, Xavi, Iniesta i Sergi Roberto i els atacants Pedro, Messi, Neymar, Sandro i Munir.

Alves i Mathieu són les principals novetats pel que fa al partit de Màlaga. Totes les baixes per decisió tècnica rauen a la defensa. Destaca el nom de Gerard Piqué, que fa dues jornades ja va veure el partit contra el Llevant des de la banqueta. Aquesta vegada se'l podria estar reservant per a l'important partit de dimarts contra el PSG. En benefici de Montoya, també cau Douglas, que havia debutat com a titular en l'última jornada. El cas de Jordi Alba es pot atribuir a que el lateral necessita descans i, el de Vermaelen, a que encara no té ritme de competició. Rafinha i Masip encara es recuperen de les lesions, a la cuixa el primer i en un dit el segon.

Anar al contingut