Barça

Luis Enrique: "No penso canviar la meva idea per un resultat negatiu"

Luis Enrique ha sortit al pas de la tensió que es viu a l'entorn blaugrana després de la derrota contra el Celta. El tècnic barcelonista ha deixat clar que continua amb els seus principis intactes i que "jo no canviaré per un resultat negatiu". Luis Suárez, de la seva banda, ha afirmat que no celebrarà el gol si marca a l'Amterdam Arena, per respecte al seu exclub

Actualitzat

Luis Enrique ha sortit al pas de la tensió que es viu a l'entorn blaugrana després de la derrota contra el Celta. El tècnic barcelonista ha deixat clar que continua amb els seus principis intactes i que "jo no canviaré per un resultat negatiu".

Luis Suárez, de la seva banda, ha afirmat que no celebrarà el gol si marca a l'Amterdam Arena, per respecte al seu exclub.

Aquestes són les respostes més destacades del tècnic blaugrana a la roda de premsa prèvia al partit de dimecres:

-CANVIAR D'ESTIL? "Conec la idea del club, hi he crescut com entrenador. Quan no arriben els resultats, es qüestiona tot. Jo no canviaré per un o dos resultats negatius. Seré fidel al que sóc com entrenador. Hem de ser fidels a una idea que ha estat premiada fa poc."

-GANES DE REACCIÓ. "Després d'un resultat negatiu, competir als tres dies et dóna l'opció de canviar. Els jugadors estan tranquils. L'objectiu és dominar les fases del joc, crear més ocasions del rival i merèixer la victòria. Contra el Celta, només ens va faltar l'efectivitat."

-MÉS PRESSIÓ ARA? "Sempre hi ha pressió. Estem acostumats. És important guanyar per fer un pas de gegant per classificar-nos i així prendre'ns amb molta més calma els dos partits que quedin."

-SENSACIONS DE L'ENTRENADOR. "Sóc optimista. Estem en un procés normal. En un club com aquest hi ha urgències. És un repte atractiu i potent. Em sento perfectament. Ensenyem als jugadors què hem de canviar. Sabíem que passaríem per moments dolents i delicats. I saber superar-los forma part de la temporada."

-QUIN AJAX ESPERA? "M'imagino partit semblant al del Camp Nou, com al final que van pressionar molt a dalt. Tenim solucions per equips que redueixen espais."

-S'OBRE LA VEDA, PERQUÈ HO VA DIR? "Perquè sóc un tio espontani, atractiu i simpatìc!"

 

Suárez no ho pensa celebrar si marca

De la seva banda, Luis Suárez viurà un dia especial amb el seu retorn a l'Amsterdam Arena, l'estadi on va debutar a Europa. El davanter uruguaià ha deixar clar que per respecte a l'Ajax no pensa celebrar si marca: "Jo em desfogaria i el cridaria molt perquè seria el meu primer gol amb el Barça però no ho faré. Ja veurem com ho celebro".

Suárez veu el partit de dimecres com una oportunitat perquè l'equip es refaci després de dues derrotes: "Hem de lluitar per la primera posició del grup i també per demostrar que podem donar-li la volta a la situació actual."

Respecte a la línia de tres que forma amb Messi i Neymar, Suárez diu que "m'he d'adaptar i de fet ja hi estic acostumat, a alternar-me amb dos davanters més".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut