Luis César treu importància a la derrota del Nàstic a Huelva

El coixí del Nàstic en les places d'ascens s'ha reduït a cinc punts després de la clara derrota per 3-0 rebuda a Huelva. El partit dels grana no va ser bo, però tot els va anar en contra. Per tot plegat, jugadors i tècnics no estan gaire preocupats per l'ensopegada. Un resultat que va posar fi a una ratxa de catorze jornades sense perdre del conjunt català.

Els pocs aficionats del Nàstic que van anar a Huelva van veure una clara derrota dels tarragonins. Ja al minut 9, Uche va marcar l'1-0 sol davant de Rubén. I, un quart d'hora més tard, l'altre davanter dels andalusos, Calle, transformava el 2-0. Ni de penal va saber marcar el Nàstic ja que Diego Torres va desaprofitar una pena màxima. I el partit es va acabar amb l'expulsió d'Òscar Álvarez. Just començar la segona part, David Garcia, en pròpia porta, va fer el definitiu 3-0. Al final del partit, cares llargues entre els integrants de l'expedició i reflexions per trobar la solució i la lectura positiva a la derrota. I, aquest dilluns al matí, ja a Tarragona, entrenament per girar full com més aviat millor. L'entrenador del Nàstic, Luis César Sampedro, ha tret importància al resultat de diumenge contra el nou líder, el Recreativo, que va posar fi a una ratxa de catorze jornades sense perdre del conjunt català. "Encara que la derrota ha estat una decepció, no crec que sigui decisiva per als següents partits", ha afirmat el tècnic, que confia que no els passarà factura. En aquesta mateixa línia s'ha mostrat el president del Consell d'Administració del Nàstic, Josep Maria Andreu, que ha volgut deixar de banda qualsevol dramatisme i ha fet una crida a l'afició. L'última espina clavada de Huelva és el quart penal fallat aquesta temporada. Diego Torres es va sumar a la llista negra que formen Pinilla, qui en va errar dos (contra Màlaga B i Ferrol), i Ismael, qui va fallar contra el Poli Ejido.