Actualitat grana

Luis César demana màxima intensitat per al partit de diumenge contra el Racing

El Nàstic ja prepara el partit de diumenge contra el cuer de Primera, el Racing de Santander, que encara no ha sumat cap punt. La intenció dels granes és redreçar l'efecte de les últimes dues derrotes i, per aconseguir-ho, Luis César recupera alguns jugadors que estaven lesionats, però Pinilla serà dubte fins a última hora. Generelo i Merino, en canvi, estan al cent per cent i ahir ja es van exercitar sense problemes.

Actualitzat

Per la seva banda, Pinilla encara no es va entrenar amb el grup i va tocar pilota ell sol. El de Santa Coloma podria arribar al partit de diumenge.

El tècnic gallec, Luis César Sampedro, troba a faltar més intensitat en el ritme de joc del seu equip i així ho ha manifestat en repassar els errors que, contra l'Osasuna, van portar l'equip a la derrota. "Podem jugar a una intensitat molt més gran, a un altre ritme defensiu i ofensiu, donar-li més velocitat al joc. Podem fer-ho millor del que ho vam fer a Pamplona. De fet, aquesta temporada hem jugat així per moments", ha comentat. El que sí que ha mostrat és la necessitat que la plantilla estigui al complet per poder competir amb garanties. 

Pel que fa al rival de diumenge, el Racing de Santander, Luis César ha manifestat que "vindrà a Tarragona amb zero punts i tindrà urgències, però el Gimnàstic porta dues jornades sense guanyar i vol tornar a conèixer la victòria".  

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut