Futbol

Luis Aragonés segueix confiant en els mateixos, excepte en Xavi

Luis Aragonés ha mostrat l'equip que té pensat alinear davant Liechtenstein, en el primer partit de classificació per a l'Eurocopa 2008. El tècnic té pensat jugar amb el mateix onze titular que va caure eliminat davant França en el Mundial d'Alemanya, amb l'únic canvi d'Albelda per Xavi. L'absència de Xavi en el passat amistós contra Islàndia podria passar-li factura en el pròxim compromís contra Liechtenstein. Carles Puyol ha donat el gran ensurt de la sessió, en retirar-se cap als vestidors tocant-se el maluc, després de fer dos xuts.

Actualitzat

Ha estat en l'entrenament d'aquest matí que el seleccionador, amb un exercici al mig del camp, ha mostrat el seu equip i la seva idea de sistema, amb un 4-3-3. Aquest equip estava format per Casillas, Sergio Ramos, Puyol, Pablo, Pernía, Xabi Alonso, Albelda, Cesc, Raúl, Villa i Fernando Torres. Amb el seleccionador molt actiu, corregint i animant contínuament els seus futbolistes, els internacionals han polit detalls durant prop de mitja hora d'exercici.

Després han canviat la seva posició amb els suplents i han passat a fer tirs a porta, i Carles Puyol ha donat el gran ensurt. El defensa català s'ha retirat als vestidors tocant-se el maluc, després de fer dos xuts. El metge de la selecció ha explicat que té molèsties per una contusió al maluc, una molèstia que arrossega des de la gira pels Estats Units que va fer amb el Barcelona.

En la sessió de la tarda, però, Carles Puyol no ha faltat a la cita i s'ha exercitat amb normalitat. El central blaugrana no tindrà problemes per jugar aquest cap de setmana contra Liechtenstein. Sembla que ho tindrà més difícil Xavi Hernández, que, ara per ara, no entra en els plans d'Aragonés per a l'onze de sortida.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut