Futbol

Luis Aragonés podria anunciar avui el seu adéu al càrrec de seleccionador

En principi, s'espera que Luis Aragonés faci avui mateix una conferència de premsa per anunciar suposadament la seva marxa després del fracàs de la selecció espanyola a Alemanya. El tècnic s'havia posat per objectiu arribar a les semifinals. Tornant del Mundial, no va voler aclarir res. La Federació Espanyola vol que es quedi, de seleccionador o de director tècnic.

Actualitzat

L'objectiu de què parlava Luis Aragonés no era un altre que arribar a les semifinals del Mundial. La derrota contra França a vuitens ha deixat molt lluny la selecció espanyola del lloc on volia arribar Aragonés. Ni el bon joc desplegat en alguns partits, ni la multitudinària rebuda a l'aeroport de Barajas, ni el suport públic que el president de la Federació, Ángel Maria Villar, ha donat al seleccionador, amb una oferta de renovació sobre la taula inclosa, no sembla que l'hagin de fer canviar d'opinió. Avui mateix, Luis Aragonés podria anunciar la seva renúncia al càrrec.

Sense Aragonés, que es podria mantenir a la Federació de director esportiu, s'obrirà un debat sobre qui ha de ser el pròxim seleccionador espanyol. Tots els entrenadors espanyols de renom estan compromesos amb equips, i per això no es descarta la possibilitat que el futur tècnic sigui, per primer cop a la història, estranger.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut