Futbol

Luis Aragonés escull l'espanyolista Luis García per substituir Fernando Torres

Luis Aragonés va concentrar ahir els seus homes a Madrid per jugar dissabte a Letònia, en partit corresponent a la classificació per a l'Eurocopa. I les coses no han començat gens bé per als espanyols. Després del primer entrenament, el tècnic es va trobar amb un imprevist d'última hora: Fernando Torres es va lesionar. El jugador de l'Atlètic s'estarà uns deu dies de baixa després d'una entrada de Sergio Ramos. El substitut de Torres, que té un esquinç de lligaments al turmell esquerre, serà el davanter de l'Espanyol Luis García.

Actualitzat

L'asturià ha assenyalat en conèixer avui la seva convocatòria per a la selecció espanyola que es tracta "d'un somni fet realitat" i que espera "aprofitar l'oportunitat". Luis García s'ha assabentat de la notícia poc després d'iniciar l'entrenament. "Quan hem acabat l'escalfament se m'ha acostat Valverde i m'ho ha comunicat", ha explicat el jugador, que ha estat felicitat pel tècnic blanc-i-blau i pels companys abans de sortir del terreny de joc.

Encara que ahir el seu nom ja sonava per la lesió de Fernando Torres, l'asturià ha comentat que ha passat "una nit tranquil·la perquè no em pensava que la lesió de Fernando Torres fos tan greu". El jugador ha afirmat que ha tingut més informació "quan he llegit la premsa aquest matí, encara que sense gaires il·lusions perquè a vegades no sempre criden un substitut".

L'últim futbolista de l'Espanyol a estrenar-se amb el combinat espanyol va ser Iván de la Peña en el primer any de Miguel Ángel Lotina en la campanya 2004-05.

Anar al contingut