<b>"Lucky Fred"</b> S'emporta el segon premi.

<b>"Lucky Fred"</b> la sèrie d'animació infantil ha guanyat el segon premi en la secció de programes d'animació per televisió al Festival CICFF (Chicago International Children's Film Festival) amb un jurat format per públic infantil.
"Lucky Fred" S'emporta el segon premi.

"Lucky Fred" S'emporta el segon premi.

"Lucky Fred" la sèrie d'animació infantil ha guanyat el segon premi en la secció de programes d'animació per televisió al Festival CICFF (Chicago International Children's Film Festival) amb un jurat format per públic infantil.
Actualitzat
La sèrie és una coproducció d'Imira Entertainment i Televisió de Catalunya. Amb 52 episodis practicament acabats i 52 mes en preparacio, Lucky Fred està previst que s'estrenari al Super3 el primer trimestre 2012. La sèrie, destinada a nens de 6 anys en amunt s'ha venut a l'Àsia, Amèrica llatina, Austràlia i a molts països d' Europa.

Sinopsi:

En Fred té 13 anys i una pila de somnis, com conquerir la noia més maca de l'institut, ser el capità de l'equip o treure unes notes fantàstiques. És un noi genial, amb tot d'idees esbojarrades i un optimisme i una tenacitat per dur-les a terme a prova de bombas. Un dia a apareix a la seva vida Divendres, un robot divertit amb poders que ve de l'espai exterior que el treurà de més d'un malpàs, amb qui compartirà mil aventures.

Fitxa tècnica:

Producció executiva: Sergi Reitg
Producció executiva TVC: Oriol Sala-Patau i Xavier Romero
Idea original i direcció: Myriam Ballesteros
Realització: Myriam Ballesteros
Guió: Gore Lombard, Ocio Burje Stanton
Música Original: John G. Smith