Silva, en la presentació amb el Reial Madrid. (Foto: Reuters)
Futbol

Lucas Silva debutarà davant del Deportivo obligat per les baixes del Reial Madrid

El mig campista brasiler debutarà davant del Deportivo. Ancelotti, obligat per les baixes, haurà de comptar amb el nou fitxatge blanc per al pròxim partit. Odegaard haurà d'esperar.

Actualitzat

L'estat quasi d'emergència en el conjunt blanc, amb les baixes al mig del camp de Modric i Khedira, donarà l'oportunitat al brasiler Lucas Silva, de gaudir dels seus primers minuts com a jugador del Reial Madrid, davant del seu públic, al Santiago Bernabéu. De moment, l'única imatge de Silva amb la samarreta blanca és la de la seva presentació, el 26 de gener.

Provinent del Cruzeiro, el brasiler va acabar la temporada el 7 de desembre. Després d'un mes de vacances va reiniciar l'activitat física el gener amb el club de Belo Horizonte, abans de fitxar pel Madrid. En unes declaracions a roda de premsa, Silva, va afirmar que venia al Madrid al 80%, motiu pel qual Ancelotti no ha trobat oportú comptar amb el migcampista per a cap dels partits.

La competència més directa de Silva és Asier Illarramendi, jugador amb el qual Ancelotti no compta gaire, per la qual cosa sembla que el brasiler té via lliure per debutar contra el Deportivo. D'altra banda, Martin Odegaard haurà d'esperar per jugar amb el primer equip, ja que, de moment, forma part del planter del segon equip, el Castilla.  

Anar al contingut