L'UB Barcelona perd en les semifinals de la Copa de la Reina contra el Ros Casares

El Ros Casares ha fet bons els pronòstics i s'ha classificat per a la final de la Copa de la Reina en superar l'UB Barcelona per deu punts de diferència (78-68). L'equip blaugrana ha jugat un bon primer quart, que s'ha acabat amb un punt d'avantatge per a les valencianes (17-16), però després el Ros Casares, de la mà d'Amaya Valdemoro (24 punts), se n'ha anat en el marcador de forma definitiva. En el connjunt de Carme Lluveras cal destacar un cop més l'actuació de la nova incorporació, la nord-americana Adrian Williams, que ha estat la màxima encistelladora de l'equip amb 16 punts.

L'UB Barça no jugarà la final de la Copa de la Reina. Les jugadores de Carme Lluveras s'han enfonsat en el tercer quart, en què han encaixat un parcial de vint-i-sis a nou que ha decidit l'enfrontament. Valdemoro, que ha acabat anotant vint-i-quatre punts, s'ha mostrat imparable, i, a més, les jugadores valencianes han estat molt efectives des de fora de la línia dels 6,25. En el descans, el resultat era d'un contundent quaranta-tres a vint-i-cinc. En la segona part, el joc de l'UB Barça ha millorat, però en cap moment ha posat en perill la victòria del Ros Casares. I és que només tres jugadores, Williams, amb setze punts; Laia Palau, amb catorze, i Reid, amb dotze, han estat efectives en l'atac. El Ros Casares jugarà la final davant el Perfumerías Avenida, que ha superat el Cajacanarias per 71-63.