Bàsquet femení

L'UB Barça segueix la bona ratxa a Europa i suma la sisena victòria consecutiva

L'UB Barça ha aconseguit contra l'Ais-de-Provença la seva sisena victòria consecutiva (76-81) en la primera fase de l'Eurolliga, tot i l'absència de la bosniana Razija Brcaninovic, que ha rescindit contracte aquesta setmana, i de la seva substituta, la nord-americana Sylvia Crawley, que encara no ha arribat a Catalunya.

Les jugadores de Carme Lluveras han brillat poc en la primera part, després d'un primer quart (28-23) en què sempre han anat a remolc del rival i un segon en què l'avantatge francès s'ha situat en setze punts (m. 18), gràcies a l'encert ofensiu del conjunt gal. Dos minuts abans del descans, dos triples consecutius de Mar Rovira han reduït les diferències a només set punts (48-41). L'UB Barça ha trencat el partit en el tercer quart, després d'una exhibició en atac i defensa que ha servit per aconseguir un parcial de 13 a 29 amb la col·laboració dels tirs des de 6,25 metres de Mar Rovira, Laia Palau i Andrea Congreaves. En l'últim període, l'avantatge ha augmentat fins als nou punts i, a partir de llavors, les jugadores blaugrana s'han dedicat a parar l'últim intent de reacció francès, per acabar amb un 76 a 81 que les manté al capdavant de la classificació en qualitat d'invictes.