L'UB Barça perd contra el Ros Casares i es queda fora de la final de la Copa de la Reina

L'UB Barça s'ha quedat a les portes de classificar-se per a la final de la Copa de la Reina de bàsquet. Les noies de Sílvia Font han perdut contra el Ros Casares per 68-71 en la segona semifinal en un partit en què sempre han anat per darrere en el marcador i que han estat a punt de remuntar. Les blaugrana han arribat a tenir un màxim desavantatge de 16 punts en el tercer quart, però l'esforç final no ha tingut el premi desitjat. El rival del Ros Casares serà el Perfumerías Avenida, que ha derrotat l'Hondarribia d'Irun per 63-50.

L'UB Barça no jugarà la final de la Copa de la Reina. L'equip de Sílvia Font, que en els quarts de final va apallissar el Yaya María de Lugo, no ha pogut amb el Ros Casares en un partit en què sempre ha anat a remolc en el marcador. Les blaugrana han arribat al descans 12 punts per sota en el marcador (35-47) i en el tercer quart han arribat a tenir un màxim desavantatge de 16 punts, però les catalanes han reaccionat de la mà d'Erika de Souza, que ha imposat el seu domini sota els taulers. Tot i la reacció final, l'UB Barça no ha pogut completar la remuntada i ha acabat perdent per tres punts de diferència, 68-71. Marta Fernández i Elsa Donaire, amb 15 punts, han estat les màximes anotadores de l'equip blaugrana. El Perfumerías Avenida de Salamanca, campió en les tres últimes edicions, serà el rival del Ros Casares en la gran final després de derrotar en la primera semifinal l'Hondarribia d'Irun per 63-50.