NBA

L'Staples Center gaudeix amb l'estrena de Gasol i el triomf dels Lakers sobre Atlanta per 122-93

Una ovació clamorosa ha acomiadat Pau Gasol després del magnífic debut del pivot català a l'Staples Center de Los Angeles. El de Sant Boi ha respòs a les expectatives generades i ha contribuït amb 23 punts a la victòria dels Lakers sobre els Atlanta Hawks per un contundent 122-93. Kobe Bryant ha ajudat Gasol en la seva estrena i, algrat tenir una lesió a un dit, ambé ha anotat 23 punts. Aquesta és el cinquè triomf consecutiu dels angelins.

Actualitzat
Poc s'ha assemblat l'Atlanta que ha visitat aquesta matinada Los Angeles amb l'equip que tot just tretze dies enrere guanyava el Lakers 98-95. De fet, des d'aquell partit, els homes de Phil Jackson no han tornat a perdre i ja porten cinc victòries consecutives.
Aquells Hawks van estar encertats però avui s'han ensorrat estrepitosament davant d'un púbic àvid d'espectacle.

I és que l'Staples Center s'ha omplert a vessar per veure l'estrena de la seva nova estrella. Pau Gasol ha respost a tanta expectativa i ha tingut un debut somiat a la seva nova casa. L'ex de Memphis ha estat juntament amb Kobe Bryant el màxim anotador del partit. Tots dos, amb 23 punts. Destacar, un cop més, l'aportació de Lamar Odom, amb un altre doble-doble (17 punts i 15 rebots)

Els Lakers no han tingut cap mena de problema per encarrilar el partit, ja que han escombrat l'equip de Mike Woodson en la primera part i en el tercer quart. L'evident relaxació en l'últim període no ha evitat que els Lakers acabessin apallissant els Hawks per 122-93.

Altres resultats

En el retorn de la competició després del cap de setmana de les estrelles, els Celtics han caigut davant els Nuggets per 124-118 en la reaparició de Kevin Garnett amb els de Boston. Carmelo Anthony i Allen Iverson no han donat opcions a un equip que, malgrat la derrota, manté el millor balanç de la lliga (41-10).

Malgrat els 16 punts de Joan Carles Navarro, els Grizzlies han perdut contra Seattle per 101-108 i continuen enfonsats en la classificació. Els San Antonio Spurs han superat els Bobcats 65-85, mentre que Portland ha caigut derrotat davant els Sacramento Kings 105-94.
Anar al contingut