Diverses autoritats en l'acte de presentació de l'outlet de Viladecans. (Foto:ACN)
Diverses autoritats en l'acte de presentació de l'outlet de Viladecans. (Foto:ACN)
Viladecans

L'outlet de Viladecans preveu rebre 3 milions de visitants l'any

El centre comercial de roba outlet de Viladecans, al Baix Llobregat, podria estar llest el 2015, un any abans del que s'havia previst. L'Ajuntament de la localitat ha volgut calmar els comerciants i diu que pot ser una oportunitat perquè el complex atraurà nous clients.

RedaccióActualitzat
L'outlet de Viladecans preveu rebre 3 milions de visitants l'any. El responsable de l'empresa Neinver a Espanya, Eduardo Ceballos, estima atraure la població metropolitana, però també i sobretot, aprofitar el potencial turístic de Barcelona. Així ho ha explicat durant la presentació del projecte, on també ha avançat que el nou espai comercial, que suposarà una inversió privada de 80 milions i la creació de mil llocs de treball directes, serà a l'aire lliure i d'una única planta.

El Viladecans Style Outlet, que és com s'anomenarà el complex, tindrà 25.000 metres quadrats i comptarà amb 150 botigues que oferiran descomptes mínims del 30%. Ceballos considera que aquest concepte és compatible amb el petit comerç: "Permetrà, fonamentalment, a cadenes de moda de marques nacionals i internacionals, donar sortida a excedents d'estoc o a excedents de producció de temporades anteriors. És un concepte complementari a l'oferta tradicional d'altres centres comercials".

El centre comercial de roba outlet podria estar llest el 2015, un any abans del que s'havia previst. L'Ajuntament de la localitat ha volgut calmar els comerciants i diu que pot ser una oportunitat perquè el complex atraurà nous clients.

El consorci Delta BCN, integrat per l'Ajuntament de Viladecans i l'Incasòl, s'encarregaran d'urbanitzar aquesta zona. amb la construcció d'un nou enllaç amb l'autopista C-32 i la construcció, també, d'un viaducte.

A més, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, s'ha compromès a incrementar la freqüència de pas dels trens de rodalia que paren a l'estació de Viladecans.
Anar al contingut