L'Osasuna manté el sorprenent liderat amb una victòria a Anoeta (1-2)

L'Osasuna ha defensat amb èxit el seu sorprenent liderat a Primera Divisió. Els navarresos s'han emportat la victòria d'Anoeta per 1-2 en un partit vibrant i amb moltes alternatives. Javier Aguirre ha tornat a apostar per les rotacions i el seu equip ha rendit a un excel·lent nivell. Raúl García ha fet el 0-1 en el minut 34 amb un cop de cap i en l'últim minut de la primera part, Xabi Prieto ha empatat de penal per unes mans absurdes de Valdo. En la represa, Cuéllar, també de cap, ha donat la victòria definitiva a l'Osasuna.

Anoeta s'ha omplert d'emoció abans de començar el partit. Al centre del camp, exjugadors històrics de la Reial Societat han fet un homenatge molt sentit al desaparegut Alberto Ormaechea. Ja al camp, els jugadors no li han pogut oferir la victòria. Raúl García ha marcat el primer gol del partit. La centrada de Delporte l'ha rematat el jove jugador passada la primera mitja hora de joc. A les grades d'Anoeta, gairebé 2.000 aficionats de l'Osasuna han celebrat el gol. Quan s'acabava la primera part, l'àrbitre ha vist unes mans de Valdo dins de l'àrea que Xabi Prieto s'ha encarregat de transformar. A la segona part el conjunt d'Aguirre ha dominat clarament el partit i ha fet que Riesgo es lluís de valent. La defensa donostiarra ha tornat a demostrar la seva feblesa en el segon gol navarrès, obra de Cuéllar. L'Osasuna continua sent el sorprenent líder de la Lliga per tercera jornada consecutiva, una fita que mai en la seva història havia aconseguit.